PAGrally

PAG Rally

op 10 april 2022 vertrekken er weer een groot aantal klassiekers en sportwagens voor een rondrit door Drenthe en Groningen. Waar de start zal plaats vinden is nu nog een niet bekent, maar houd de site in de gaten.

Om 10.30 uur wordt de startvlag gezwaaid voor de 16e editie van de PAGrally. Een autoklassieker evenement die georganiseerd wordt voor het goede doel door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen. Dit genootschap probeert geld bijeen te brengen voor de stichting ‘Pagtiviteit’. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. De PAG-rally is in de loop van de tijd een begrip geworden onder de rally en toerrijders. Niet alleen omdat alle klassieke auto’s, sportauto’s en exclusieve auto’s welkom zijn.

Natuur
Dat levert een breed scala in het deelnemersveld op. Maar ook door de gezellige en ongedwongen sfeer waarmee de deelnemers aan de hand van een bolletje pijltje systeem hun route moeten vinden. Het is voor de deelnemers lekker genieten van een rondrit door de natuur van de noordelijke provincies met of zonder opdrachten onderweg. Halverwege de rit is een lunchpost waar gezamenlijk wordt gegeten op een bijzondere locatie.

De PAG-rally is er niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Publiek kan voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken.

Opgaves

Rally: 42
Toer: 27
Het maximale aantal equipe’s voor de Rally is gesteld op 70 auto’s. Hierna wordt u automatisch ingedeeld bij de Toertocht.

Reacties zijn gesloten.